Træningsudstyr til hjemmet

træningsudstyr

Hvis du skal i gang med at træne derhjemme, så er det vigtigt at du køber det helt rette træningsudstyr. Det lyder måske ikke som en besværlig opgave, men det kan det faktisk godt være. Især hvis du ikke ved, hvad du skal købe eller hvad du vil med din træning.

Det handler først og fremmest om at finde ud af, hvad du vil træne. Vil du træne konditionstræning, så er det nok et løbebånd, en motionscykel eller en romaskine du skal have fat i. Vil du derimod træne dine biceps og triceps, så skal du kigge efter nogen håndvægte, kettlebells eller lignende.

Herunder giver vi dig nogen bud på noget godt træningsudstyr.

Foam roller

En foam roller er et godt træningsredskab, som du kan bruge både før, efter og under træningen. Foam rolleren er med til at forebygge skader, reducere ømhed, forbedre din smidighed, samtidig er den også god til at stresse af.

Foam rolleren er blevet et populært træningsredskab på det seneste, du kender det nok allerede, hvis du har trænet i fitnesscenter.

Skridttæller

En skridttæller er måske ikke et ”træningsredskab” for dig, men det er faktisk et utroligt effektivt redskab for mange. Det kan være svært at finde motivationen til at komme i gang med at træne. Det er godt bare at gå lange ture eller løbe middel lange ture. En skridttæller kan være god motivation, da du kan tracke hvor mange skridt du går om dagen – Og det kan være med til, at du lige går de ekstra skridt, da det for mange er en personlig udfordring at nå sine mål. Det kunne fx være et mål om 10.000 skridt om dagen.

Læs mere om skridttælleren her og find den bedste.

Kettlebells

Kettlebells er blevet yderst populære i fitnesscentret de seneste par år. En kettlebell bruges bl.a. til de hårde crossfit sessioner i fitnesscenteret, du har sikkert set det på YouTube, i fjernsynet eller lignende. Træninger hvor der virkelig bliver gået til den. En kettlebell er både god til styrketræningen, men den er også god til dig der vil opnå et vægttab.

Læs mere om kettlebell her.

Hulahopring

En hulahopring er altid godt at have med, hvis du har tænkt dig at få dit eget lille private træningsrum. Det er et billigt redskab, som man næsten bør have med. Mange tænker måske en hulahopring som leg fremfor træning. Men en hulahopring er faktisk imponerende effektiv til træningen.

Hulahopringen er med til at øge din kondition, hjælpe med vægttabet, give en god balance og så er det bare yderst effektivt til at træne din mave, så den bliver flot og slank.

Vægtvest

En vægtvest er måske ikke så ideel til nybegynderen, men er super effektiv til personen, der allerede er i god form og elsker at træne derhjemme eller i fitnesscenteret. Hvis du gerne vil udfordre dig selv lidt mere og få mere ud af træningen, så er en vægtvest en overraskende god idé.

Du får virkelig meget ud af, at træne med en vægtvest.

Læs meget mere om, hvordan og hvorfor du skal træne med en vægtvest her. Samt få hjælp til at vælge den helt rette.