Sådan slapper du af efter en god træning

sofa

Trænger du til at slappe ordentligt af efter en god træning? Det er dejligt at træne, men det er også rart, når man kan slappe af bagefter. Det er forskelligt, hvordan vi hver især slapper bedst af.

Der er flere måder, hvorpå man kan slappe af. God udstrækning og afspænding er en god ting at gøre efter træning. Det kan også være dejligt bare at læne sig tilbage i sofaen med en god film.

Stræk ud og afspænd musklerne

Det føles ofte rart at strække ud efter en god træning. Det er en god mulighed for at træne sin smidighed. Efter fysisk aktivitet er kroppen nemlig varm, og det kan være nemmere at strække ud. Det er godt at være varm i kroppen, når man strækker ud, fordi der er mindre sandsynlighed for en skade.

yoga

Afspænding kan også være meget afslappende efter en træning. Man kan lægge sig ned, og afspænde musklerne en for en. Der findes endda lydfiler på nettet, hvor man bliver guidet gennem afspænding. Det kan være en god mulighed for at slå hjernen helt fra.

Slæng dig i sofaen med din bedste ven

Når man har trænet hårdt, kan det også være rart bare at slænge sig i sofaen. Her kan man slappe helt af. Hvis man har en hund, kan det være, at hunden også har lyst til at være med til afslapning på sofaen. Her er en BUSTER SOFASENG den perfekte hundeseng, som kan fungere som hundens egen sofa.

Imens, man ligger på sofaen, kan man tænde for sin yndlingsserie eller en god film. Hvis man ikke orker at holde øjnene åbne, kan man sætte god musik på, som man kan slappe af til. Hvis man er i gang med en god bog, er det også rart at læne sig tilbage med en bog efter træning.

Spis et sundt og lækkert måltid

Efter træning er det altid godt at spise et sundt måltid. Hvis man vil opbygge muskler, er det også godt at spise noget proteinrigt på dette tidspunkt. Det kan eksempelvis være bønner, tofu eller kød. Disse fødevarer indeholder alle meget protein, som kroppen bruger til at opbygge muskelmasse.

Når man har trænet, har kroppen brugt af kroppens depoter, så det er godt at fylde dem på igen. Et godt måltid er også lækkert at indtage, og det kan være med til, at man får slappet ordentligt af. Måltidet kan endda indtages, mens man ligger på sofaen. Så er der dobbelt afslapning og nydelse!