Sådan sikrer du ørerne mod skader under sport

Sådan sikrer du ørerne mod skader under sport

Der findes mange, der ikke bryder sig om af få vand i ørerne, når de svømmer eller surfer, men vidste du, at der findes en måde at undgå det på, hvor du ikke skal være bange for at det kan ses eller gør, at du ikke kan høre verden omkring dig?

Med de helt rigtige ørepropper, kan du passe på dine ører og din hørelse, mens du dyrker den sport du holder allermest af. At være irriteret af vand i ørerne behøver ikke at holde dig tilbage.

Pas på ørerne, når du svømmer

For at kunne svømme er det nødvendigt at have hovedet og ørerne under vand og det er ikke altid nok med en badehætte, hvis du ikke er glad for vand i ørerne.

Derfor kan du have stor glæde af de helt rigtige ørepropper, hvor du får den fulde beskyttelse mod vand og infektioner, uden det har en indvirkning på din sikkerhed eller din kontakt med omverdenen.

De ørepropper, der er specielt udviklet til brug vedsvømning vil nemlig fungere med en teknologi, der holder vandet ude, men lader alle lyde slippe igennem uden filter eller forvrængning.

Herudover vil du heller ikke kunne mærke nogen form for indvirkning på balancen, hvilket godt kan være en af de andre bivirkninger ved vand i ørerne. Det har ligeledes en rigtig uheldig indflydelse på din præstation som svømmer. Derfor kan du have stor glæde af de rigtige ørepropper, hvis du tager din svømning alvorligt.

Med SwinSafe fra Alpine får du både ørepropper, opbevaringstaske, rens og en snor til at holde styr på propperne, når du bader. Brug dem igen og igen og nyd at svømme uden vand i ørerne.

Se alle produkterne på dette link.

Pas godt på ørerne, når du surfer

Surferøre /surfer’s ear / Exostotis, kært barn har mange navne. Men fælles for dem alle er de gener der følger med denne lidelse, der forekommer mellem surfere, der tilbringer meget tid i det salte havvand.

Øreinfektioner og balanceproblemer på grund af vand i øregangen er nogen af de andre gener, der følger med den populære hobby

 

Med de rigtige ørepropper kan du få endnu mere ud af dine timer på vandet uden at skulle bekymre dig om dine ører.

SurfSafe er ørepropper, der er fremstillet med surfing i tankerne. For at holde de uønskede ting ude, uden at være lyddæmpende.

De kan bruges igen og igen uden problemer og du får både opbevaringspung, rens og en snor til at holde styr på propperne med.

Pas godt på dine ører, også når du dyrker din hobby!