Sådan kommer du i form efter ferien

At være på ferie er skønt. Det er vist de færreste der kan sige nej til det. Det er klart, at der også er ting ved ens arbejde man kan savne. Men når først man begynder at vænne sig til at have fri kan det være svært at komme tilbage på arbejdet. Og en ting er, at det kan være svært at begynde at arbejde igen.

Det kan også være svært at komme i gang med de andre ting man normalt laver. Det kan være, at man går til forskellige ting og det kan være meget svært at komme afsted til. Bruger man meget tid i hverdagen på at træne kan det også være svært at komme i gang med. Der er dog visse ting du kan gøre så det bliver lidt nemmere at komme i god form efter ferien.

Giv dig selv tid til at komme tilbage i rutinen

Mennesket er sådan indrettet, at man ikke bare kan gå fra den ene yderlighed til den anden på et splitsekund. Det kræver lidt tilvænning så hjernen og kroppen kan følge med. Kommer man tilbage til arbejdet og føler, at man har spist lidt for meget hjælper det ikke at holde en meget stram diæt fra starten af. Forskellen fra det søde ferieliv er slet og ret for stor. Derimod kan man tage det i små skridt. Har man drukket lidt meget og spist søde sager på ferien skal man ikke straffe sig selv for det. I stedet skal man snarere sørge for, at man spiser lidt mindre usundt når man kommer tilbage til hverdagen.

Har man hver dag fået et glas rødvin kan man måske begynde at tage et glas vin hver anden aften. Det lyder måske ikke af så meget, men ofte er det de helt små forskelle der gør, at der sker noget med vores vaner. Desuden kan det være, at man slet ikke har løbet eller dyrket anden form for motion hele ferien. Er det tilfældet kan det virke meget overvældende at skulle løbe hver dag. Her kan man starte ud med to korte løbeture om ugen. Dernæst kan man selvfølgelig øge antallet af løbeture, men det er en god ide at starte i det små.

Livskvalitet skaber et godt liv efter ferien

Det vigtige er ikke, at man holder sig til et stramt og hårdt program når man kommer tilbage efter ferien. Det er lige så vigtigt, at man tager nogle af de ting man har lært på ferien med sig når man starter arbejde. Måske har man opnået at have det mere intimt med sin partner. Her kan man købe noget erotisk legetøj og dermed holde gang i gnisten.

En af de mange ting man kan købe er en dildo med vibrator, som I nok skal få det sjovt med. Der er mange forskellige ting man kan købe og det er blot vigtigt, at man køber noget, som begge parter kan lide. Det kan give lidt ekstra krydderi til hverdagen og det vil I nyde efter en lang og hård arbejdsdag.