Sådan får du råd til New York Marathon

Marathon

Sommeren er igen over os, og dette er for rigtig mange løbeglade danskere ensbetydende med masser af udendørsaktiviteter. Hvis du hører til dem, der træner til at løbe det klassiske New York Marathon, men ikke lige har midlerne til selve turen, så ville det måske være en god idé at overveje at tage et mindre lån til at dække din tur. Men før du tager et lån, så skal du først og fremmest finde ud af hvad dit budget ligger på, og ikke mindst hvordan du bedst kan forberede dig og dermed spare penge på turen. Læs videre her.

Lav et budget

Sørg for at du har et realistisk budget. Find overordnet set ud af hvad du regner med at skulle bruge af midler – alt inklusive.

Sæt et dagligt maksimumbeløb

Når du kender dit samlede beløb, så bør du herefter afsætte et dagligt maksimumbeløb, som du under ingen omstændigheder må overskride.

Find den bedste flybillet

Bestil din flybilletter i god tid. Da New York Marathon først finder sted i november, så har du stadig god tid til den billigste returbillet. Men lad være med at vente for længe; billetterne stiger nemlig hurtigt. Lån 5.000 kr. nu, så du ikke går glip af de billigste billetter.

Brug Airbnb

For at spare ekstra penge på overnatninger, så bør du overveje at leje en lejlighed på Airbnb. Dette er efterhånden en rigtig populær løsning, og er efterhånden ved at afløse hotellet som foretrukne overnatningsmulighed. Der er nemlig masser af penge at spare, og så har du i øvrigt også fordelen af at have dit helt eget.

Lav din egen mad

Når du så har din egen Airbnb lejlighed, så bør du overveje at lave din egen mad. Ikke nok med at du sparer penge, så får du også kontrol over hvad du spiser; og dette er jo enormt vigtigt inden et maratonløb.

Fortsæt din træning i New York

Find et billigt motionscenter i lokalområdet. Dette er ikke et must for alle, men det kan virkelig være en fordel at have adgang til et motionscenter i New York inden løbet. Lav dit forarbejde hjemmefra, og du vil sikkert kunne finde et godt tilbud, så du kan få den sidste træning i hus inden det går løs i november.

Lån pengene til turen nu

Det er i dag gudskelov blevet forholdsvist nemt at låne penge på nettet, så der burde være nok at vælge imellem. Selv hvis du ikke opfylder mange af standardbetingelserne, så bør du dog ikke fortvivle. F.eks. hvis du ikke har dokumentation, så behøver det ikke længere være en dødsdom for dine lånedrømme. Find et lån uden dokumentation her. Se selv; der behøver slet ikke være noget, der forhindrer dig i at deltage i det klassiske New York Marathon.