Oplevelser for sportsfolk

Oplevelser for sportsfolk

Til inkarnerede sportsfans rammer man helt plet med et gavekort på sportoplevelser.

Når man er på gave med en, som bare elsker sport, vil denne person sikkert blive glad for et gavekort, hvor man har chancen for at prøve noget nyt sport. Her kommer en liste med julegaveidéer til de sportsglade.

Nye impulser

Som aktiv sportsudøver er det relativt let at komme i gang med en ny sport. Man har sandsynligvis trænet sin balance og sin koordinering samtidig med, at konditionen er på plads, så man har optimale forudsætninger for at kunne lære noget nyt. Nogle elsker at prøve nye ting, andre er måske bare kørt lidt fast i rutinerne og har brug for ny inspiration. Uanset hvad man er motiveret af, er det fint med et gavekort, hvor man får mulighed for at prøve en ny sport.

SUP surfing

Hvis man kan lide vand og har god balance, kunne SUP surfing godt blive et hit. Man har et bræt, som man står oprejst på, mens man padler. Det er naturligvis lettest i stille vejr, og sporten henvender sig til børn såvel som voksne, omend den kræver en vis portion koncentration.

Vandski

Er man typen, som holder af vand, men også helst masser af fart kan man prøve vandski. Her får man mulighed for at bruge sine kræfter og balance, mens man bliver trukket afsted i høj fart.Klatring

Klatring

Denne sport kan vende det hele lidt på hovedet. Den henvender sig til både voksne og børn fra 5 år. Og det er her, man kan få sig en overraskelse. I mange sportsgrene er de store muskler en kæmpe fordel og måske ligefrem et krav, men i klatring er det ikke nødvendigvis den med de største muskler eller bedste kondition, som kommer hurtigst til tops. Her får man prøvet at bære sin egen kropsvægt, og det gør ikke noget, hvis man har stærke fingre. Mange børn vil snart kunne overhale deres forældre i klatring.

Parkour

Denne sportsgren vinder mere og mere frem især i de mere urbane områder, hvor sportshaller og udendørsarealer er sparsomme. Parkour ser underholdende og legende let ud, men fordrer en hel del træning og teknik.

Andre oplevelser

Ikke alle sportsnørder er aktive sportsudøvere personligt. Man kan sagtens være en entusiastisk sportsfan uden selv at dyrke sport. Og der findes også masser af muligheder for at prøve nye ting, som ikke nødvendigvis er en sport i traditionel forstand.

Dykning

Hvis man gerne vil prøve at dykke med flaske, findes der flere alternativer. Man kan få et prøvedyk ude i havet med en certificeret instruktør, hvor man vil se naturen fra en helt ny side. Omvendt kan man tage et dyk i et akvarium, hvis man vil være helt sikker på at komme til at svømme sammen med fisk.

Action

Er man den fartglade type, som lever for at give sin krop et adrenalinchok en gang i mellem, findes der aktiviteter som elastikspring, faldskærmsudspring, ferrarikørsel med videre. Disse vil helt sikkert give både hjerne og krop en oplevelse, der vil kunne huskes i lang tid fremover.

Gastronomiske oplevelser

Man kan selvfølgelig også prøve ting, som er mindre fysisk udfordrende herunder chokoladesmagning og ginsmagning. Til de mere modige er der chilismagning, hvor man får tips til, hvordan man kan bruge chili madlavningen. Derudover kan man lære at lave sine egne flødeboller og sin egen sushi.