Ønsker du fart eller mindfulness?

mindfulness

Leder du efter en ny hobby? Det kan være kedeligt bare at være derhjemme uden at have noget at tage sig til. Måske ønsker du også at bevæge dig mere? Heldigvis kan man både kombinere en hobby med bevægelse. Hvorfor ikke prøve noget anderledes? Der findes mange muligheder, så spørgsmålet er hvad du er til. Fart eller mindfulness?

Find din indre ro med yoga

Yoga er en populær hobby for mange, og med god grund. Yoga er ikke kun god træning, det er også et middel der kan hjælpe dig på mange andre fronter. Udover at du selvfølgelig forbrænder kalorier, så opbygger du også styrke og smidighed i din krop. Det er godt for dine muskler, men især også dine sener og led. Derfor kan yoga også være godt at dyrke, hvis man er lidt oppe i årene.

Kom helt ned i gear

Er du meget stresset i hverdagen, så kan yoga på en god yogamåtte være en god løsning for dig. Det er en sport hvor du kommer helt ned i gear. Det betyder dog ikke at det ikke kan være hårdt at dyrke yoga. Du træner alle dine muskler, men det sker bare ikke i et højt tempo. Yoga kan hjælpe med at løsne op for eventuelle spændinger, du måtte have i kroppen og så kan det hjælpe dig med at kontrollere din vejrtrækning. Det kan være et meget nyttigt redskab i en stresset hverdag, og det eneste, du skal bruge, er en yogamåtte. Du finder yogamåtter, der er dyre og yogamåtter, der er billige, så du kan helt selv vælge.

Løb på løbehjul

Ønsker du en mere aktiv sport, kan du købe et løbehjul. Du har måske set flere og flere løbehjul i byerne, især de elektriske løbehjul. De er geniale som transportmiddel, men løbehjul kan meget mere end det. Hvis du ønsker en aktiv hobby, skal du nok ikke vælge et løbehjul der er elektrisk, men derimod et almindeligt løbehjul. Det vil være langt lettere at lave tricks på. Løbehjul er ligesom skateboards, gode til at lave tricks på. Ligesom yoga handler det i høj grad om balance, men selvfølgelig også mod.

Hvis du ikke kender meget til tricks på løbehjul, så er der også mulighed for at få undervisning i det. Leder du efter det, vil du garanteret finde en klub hvor man kan træne sammen. Det er dog vigtigt at huske sit udstyr, uanset om man bruger løbehjul til transport eller tricks. Det kan hurtigt gå galt, selv i lav fart.

Ud i den friske luft

Det gode ved både yoga og løbehjul er at begge hobbyer kan dyrkes udenfor og indenfor. Løbehjul er oftest udenfor, men du kan også finde baner og parker indendørs, til når du vil træne dine tricks. Yoga kan både dyrkes i hold og alene, og mange vælger at dyrke yoga udendørs, da der netop er fokus på vejrtrækning under øvelsen. Her er det rarest at være udenfor, så man kan trække den friske luft ind. Ligeledes er der som regel også mere ro, hvis du vælger det rette sted. Det ville være oplagt, når nu yoga er så rolig og harmonisk en hobby.