MTB – den fødte sport til grej

MTB gear

Vi elsker alle en god cykeltur. Vinden i håret og naturen der suser forbi os. Denne tur er dog endnu mere tilfredsstillende, når den køres på en mountainbike. Dog er en MTB ikke bare en cykel, den er så meget mere. Denne sport bygger i høj grad på at du kan skaffe alle de vigtige ting der er praktiske og smarte når du skal ud og køre. Det glæder alt fra lappegrej til cykelhjelm, men det er dog ikke alt grejet der lige falder en ind. Der er nogle essentielle stykker grej du burde have med på turen. Her i artiklen kan du læse om forskelligt grej du burde have styr på hvis du har en mountainbike.

Dette grej burde du have styr på

Hvis du har en mountainbike, er det vigtigt at have helt styr på grejet. Du kan sikkert se for dig at du vælter i skoven, eller at noget på cyklen går i stykker. Så står du der, helt hjælpeløs, altså medmindre du har det rigtige grej med. Noget af det vigtigste grej kan ud læse om her, men i virkeligheden er der meget mere at hente. Det kan anbefales at søge efter flere gode råd på internettet, eller besøge din lokale forhandler. Så kan du blive sat grundigt ind i sagerne af dygtige fagfolk. Dog er det vigtigste når du skal køre en god lygte.

Den vigtige cykellygte til MTB

Når ud er ude og køre på din mountainbike er det vigtigt at kunne se hvor du kører. Så simpelt er det. De fleste styrt og andre uforudsete ubehageligheder, kan afværges nemt med en god cykellygte MTB. Derfor er det ikke bare en lygte du skal have skaffet, men en der lyser grundigt op og har en bred lyskegle. De fleste cykellygter lyser for at lave lys til andre, sådan at de kan se en, og ikke kører en ned. Dette er også vigtigt, når man kører MTB, men du har brug for mere end det. Når du køber en cykellygte til MTB skal du ikke bare kunne ses af andre, du skal også kunne bruge lygten til at se, hvad der ellers er omkring dig. Kører du fx natløb, er det helt essentielt at kunne se stien foran dig ordentligt. Mange vælger også at montere en cykellygte MTB på hjelmen, sådan at keglen flytter sig med dit hoved.

Beskyttelsen

Noget andet grej som du burde have styr på hvis du har en mountainbike, er handsker. Disse ser ikke bare seje ud, de giver en helt essentiel beskyttelse mod alt slags vind og vejr. De fleste handsker kan også købes i tykke materialer, sådan at de og beskytter hænderne mod styrt eller forbipasserende grene. Der er mange forskellige former for handsker på markedet, og det er vigtigt at holde styr på præcist hvilke funktioner der tilbydes, og hvilke du har brug for. Det danske vejr er meget utilregneligt, derfor har du brug for handsker der kan modstå lige præcis det vejr, du skal udsætte dem for, og måske lidt mere.