Inspiration til at komme i form – alt fra trampoliner til cykling

cykler

Vil du ligesom så mange andre gerne i en bedre form? Og er du derfor altid på udkig efter nogle metoder til at få noget fysisk aktivitet ind i din hverdag, som samtidig skal være sjovt og knap så krævende som en tur ned i det lokale fitnesscenter? Så kan det være, at nogle af de her råd vil være meget nyttige for dig både nu og i fremtiden – det er nemlig aldrig for sent at begynde med sin træning. Vi anbefaler især det at anskaffe en trampolin, når der snakkes om motion, både til børn og voksne.

Hvis det skal være ekstra sjovt – prøv en trampolin!

Skal det være ekstra sjovt, kan du bruge dine børns legetøj. Har du en have, og har du børn, så har du sikkert også en trampolin ude i haven. Og hvis det er tilfældet, så er det bare med at benytte sig af den. Den kan nemlig give en masse motion, og så er det også en fordel, at den er rigtig sjov. En trampolin fører således til mange timers sjov motion – og det er præcis, hvad du har brug for.

Er du måske til holdsport?

Der findes mange sjove måder, hvorpå man kan komme i bedre form. For det første kan man melde sig på et hold, som for eksempel spiller tennis, svømmer eller løber en tur i ny og næ. Selvom du melder dig til et motionshold, så vil du helt sikkert ikke føle, at det er formålet med holdet, fordi du nærmere vil komme til at se det som noget socialt, der finder sted et par gange om ugen.

Gå en tur frem for at køre en tur

Du kan også vælge at tage en gåtur frem for at springe ind i bilen, hver gang du skal noget. Mangler du blot en liter mælk, og ligger der en købmand eller et supermarked nær din bopæl, er det til alle tider mere sundt at gå hen til det sted eller hoppe op på cyklen. Og cyklen er i alle tilfælde et rigtig godt alternativ.

Brug din cykel når muligheden byder sig

Mange finder stor glæde i at cykle i hverdagen. Og derfor kan det også være en fordel at benytte sig af den, når man skal til og fra arbejde eller studie. Cyklen er også mere skånsom for kroppen, hvorfor den er at foretrække frem for en gåtur, hvis man for eksempel kæmper med smerter i knæ, ankler eller ryg.