Hvilket træningsredskab er det rette til dig?

løb

Der er utroligt mange træningsredskaber derude at benytte sig af i dag. Hvilket et er egentlig det rette for dig? Det er trods alt ikke alle, som ville blive lige glade for et løbebånd eller lignende. Og nogle ville hade at træne med tunge vægte.

Læs med her for at lære lidt mere om dine muligheder og hvordan du finder ud af, hvilken type træningsredskaber der er det bedste for dig.

Er konditionen i fokus?

Der er mange der gerne vil i gang med at træne, fordi de simpelthen gerne vil i bedre form. For dem betyder det ikke nær så meget, hvordan kroppen egentlig kommer til at se ud i sidste ende og hvorvidt musklerne tones eller ej. Det er meget vigtigere for dem, at de ikke bliver forpustede hver gang de går op ad trapper eller leger med ungerne.

træning

Hvis det netop er konditionen der skal i fokus under din træning, så skal det også afspejles i de redskaber du bruger. Et løbebånd eller en god spinningscykel kunne være helt perfekt til dig. I dag kan man få nogle meget smarte modeller og det er værd at undersøge sagen lidt nærmere, hvis du overvejer at anskaffe sådan en. Du kan for eksempel købe en spinningcykel der kan kobles til internettet.

Skal musklerne tones?

Omvendt er der andre der gerne vil i form, fordi de gerne vil have en krop de kan være stolt af. Måske er der som sådan ikke noget galt med konditionen. De føler bare ikke, at deres krop fremviser den gode form de egentlig er i. Sådan kan det for eksempel ofte være med unge mennesker.

Hvis du gerne vil i gang med at tone kroppen noget mere, så kan det være vægtene du skal ud og anskaffe dig. Og i dag kan man få nogle meget smarte modeller! Du kan for eksempel få nogle modeller af håndvægte, hvor du simpelthen lægger mere vægt på samme ”arm” – præcis ligesom hvis du skulle ben presse. På den måde er det nemt at gå op og ned i vægt alt efter hvor meget man kan klare den dag.

Det bedste af begge verdener

Man kan ikke helt træne det ene uden at træne det andet. Det vil sige, at hvis du gerne vil have fokus på musklerne så vil du automatisk tage din kondition med. Det handler ofte bare om at have et fokus.

Du kan dog også vælge at benytte en romaskine i modellen HS-060R. Med sådan én får du det bedste af begge verdener; god kondi og stærke ryg-, arme- og benmuskler.