Faldskærmsudspring – er du klar på at mærke suset?

Faldskærmsudspring

Vil du gerne mærke suset i maven, når du hopper ud fra et fly og falder mod jorden med en fart på over 200 kilometer i timen? Det lyder utroligt farligt, men det er det slet ikke, og du kan opnå dette kick gennem et faldskærmsudspring.

Faldskærmsudspring kan enten udføres som solospring, hvis du gerne vil have hele oplevelsen for dig selv, eller som tandemspring, hvor du springer sammen med en erfaren instruktør. Tandemspring kan være en utrolig god metode til førstegangsspringere, som senere hen kan springe ud i soloforsøget. Når man springer med en instruktør, har man en vis tryghed, og dette kan være en stor fordel, hvis man er en smule angst for at kaste sig ud ad flyet første gang.

Ligegyldigt om du drømmer om at springe solo eller med en instruktør, så kan et faldskærmsudspring uden tvivl være måden, hvorpå du kan stille din trang til action og adrenalin.

Hvad koster et faldskærmsudspring, og hvor kan man springe fra?

Men hvad koster et faldskærmsudspring egentligt? Og hvor kan man springe fra?
Hvis man tænker over, hvor lang tid det tager, fra man hopper ud ad flyet, til man står på jorden igen, så vil et faldskærmsudspring være en ret dyr aktivitet. Men hvis man derimod holder prisen op imod den oplevelse og de minder, som man får, så er det faktisk ikke så dyrt endda.
Priserne varierer naturligvis en smule fra udbyder til udbyder, men som udgangspunkt koster et solospring omkring 2000 kroner og et tandemspring er en smule dyrere. For disse penge får du naturligvis selve springet fra flyet, men du får også undervisning med i købet.

Du kan springe i faldskærm mange steder i det ganske land. Dette giver muligheder for at se meget forskelligt natur, så hvis du har et særligt område kært, så kan du med fordel undersøge, om du kan springe i dette område. Hvis du gerne vil læse mere om specifikke lokationer, hvor du kan springe fra, så kan du finde det på faldskaermsspring.dk

Giv et sus i gave

Kender du en, som elsker action? Eller en, som har givet udtryk for, at personen drømmer om et udspring? Så kan du give et faldskærmsudspring i gave. Dette er ikke blot den fedeste gave nogensinde, det er samtidig også en god måde til at give personer et skub i den rigtige retning. Udspring er nemlig ofte en ting, som mange mennesker drømmer om, men som de aldrig får taget sig sammen til.

Så hvis du gerne vil give en ven eller et familiemedlem et kærligt puf i den rigtige retning, så er dette den helt perfekte gave. Personen vil måske være en smule nervøs, men når det hele er overstået, så vil personen elske dig for det.