Få lagt den rette kostplan

Med hvor mange forskellige diæter der efterhånden er dukket op på markedet, kan det være vanskeligt at finde frem til, hvad der er den rette for en selv. Har man blot det simple ønske at tabe sig lidt, kan adskillige af de mange foreslåede kostplaner virke lidt for restriktive og på denne måde intimiderende. Det behøver dog ikke altid at være sådan og derfor specialiserer Fitness By Lund sig i at fremstille kostplaner, som er lettere for dig at følge.

Kostvejledning med dig i centrum

Fitness By Lunds vejledende princip er at tage udgangspunkt i de spisevaner, du allerede har, før du får en kostplan. Dette indebærer at hvis du har noget yndlingsmad, som du for alt i verden ikke ønsker at undvære, selvom det ikke er verdens sundeste, inkluderer de det i din kostplan. Dog hjælper de dig med at spise det i de rigtige mængder. Deres fokus er på vægttab og at lære, hvordan kosten påvirker både din krop og vægt. De ønsker at dine ændrede spisevaner skal vare ved og derfor søger de med denne kostplan at danne et grundlag for, at man på den længere sigt selv vil kunne styre sin kost. Se her for at få svar på de eventuelle spørgsmål, du sidder med.

Et udvalg af forskellige kostplaner

Der er tre forskellige kostplaner, de tilbyder, til hver deres pris. Starter man i den lave ende, kan man vælge en Bronze kostplan. Denne er den absolut hurtigste at komme i gang med, da den involverer en standardiseret kostplan med 2-3 forslag til hvert af dagens måltider. Det vil sige morgenmad, snack, frokost og aftensmad. Den er den billigste pakke på blot 299 kr.

Efter den har de en Sølv kostplan. Til forskel for Bronze er denne særligt tilrettelagt dig. Det betyder, at førnævnte afsæt i nuværende spisevaner inkluderes her. Ud over at have samme mængde forslag til hvert måltid sammensætter de også kostplanen sådan, at din familie kan tage del i din nye kost. Prisen når her op på 799 kr.

Endelig har de en Guld kostplan. Den har alt inkluderet i Sølv pakken, men en kostvejleder følger med. Denne hjælper dig med at holde dig til planen. Hvis det skulle vise sig, at kostplanen ikke helt er den rette, vil vejlederen justere den til bedre at passe til dine behov. Vælger man at have kostvejlederen i otte uger, bliver prisen 1499 kr.