Disse supplementer kan du bruge til dit vægttab

personvægt

Det kan være noget af en kamp, når man prøver at tabe sig. Måske er du allerede i gang, men mangler de sidste kilo, som er meget svære at komme af med. Vægttab tager tid og det kræver energi og tålmodighed. Undervejs i dit vægttab har du måske mistet lysten eller fået fornemmelsen af at motion alene ikke hjælper. Når man skal tabe sig, har man brug for en masse energi og næringsstoffer, så kroppen kan arbejde. Ikke alle får det nødvendige gennem kosten, så hvis du føler at du mangler noget, kan du prøve med forskellige supplementer. Følg med her og få overblik over hvilke tilskud du kan tage i forbindelse med dit vægttab. 

Slankepiller 

Hvis du synes det er svært at tabe de første eller de sidste kilo, kan du vælge at gøre brug af slankepiller. De fleste slankepiller nedsætter optagelsen af fedt, således at fedtet ikke bliver nedbrudt af enzymerne i kroppen, men blot bliver udskilt med afføringen. Det kan også hæmme appetitten, så du ikke har lyst til samme mængde mad. Man skal dog huske på, at slankepiller blot er et supplement til kosten, således at man også husker at motionere og spise sundt og varieret. Man kan ikke erstatte mad, drikke og motion med slankepiller, men man kan hjælpe vægttabet på vej. 

Vitaminer og mineraler 

Når man forsøger at tabe sig, gør rigtig mange brug af light og zero produkter, men glemmer at kroppen også har brug for vitaminer og mineraler. Så hvis du gerne vil tabe dig på den sunde måde, kan det være en god idé at investere i vitamintilskud. Med multivitamintabletter, magnesium og fiskeolie kan som supplement sørger du for at holde kroppen sund og veletableret under hele forløbet. Fiskeolie er eksempelvis med til at hjælpe på hjernens kemiske forhold. Det er rigtig vigtigt fordi det mentale helbred kan halte under intenst vægttab! 

Energi som tilskud 

Man kan hurtigt blive træt og fortvivlet når man står mit i et vægttab, så det er vigtigt at man har energi og overskud til at fortsætte. Hvis du mangler energi til din træning eller i hverdagen, kan du vælge at få energigivende tilskud. Koffein bliver jævnligt brugt som en kilde til energi, men ikke alle er vilde med kaffe, som eksempelvis indeholder koffein. Hvis du er én af dem, kan du investere i koffein kapsler eller energidrikke uden sukker, som altså giver den samme effekt. Sådan får du et godt skud energi til træningen, så du ikke mister fokus. I