Dette skal du være opmærksom på, når du spiller squash

squashketcher

Har du overvejet at begynde at spille squash, har du sikkert allerede gjort dig nogle tanker i forbindelse med det. Du har måske overvejet hvor du kan spille det henne, hvem du skal spille det med, og om du bør melde dig ind i en squash klub, hvor du kan møde andre med samme interesse.

Der er nemlig en del ting, man skal være opmærksom på når man spiller squash, så man kan få mest muligt ud af spillet. Her kan du læse om tre områder, du skal være opmærksom på, når du starter med at spille squash.

Hav det rigtige udstyr

Som med alle andre sportsgrene kommer man ikke særligt langt med squash, hvis ikke man har det rigtige udstyr. Squash er et forholdsvist enkelt spil udstyrsmæssigt, da du blot har brug for squashketchere og en bold. Det er dog vigtigt at du køber disse i god kvalitet, så du kan få mest muligt ud af spillet.

Det kan hurtigt gå hen og blive noget af en skuffelse, hvis det viser sig at det udstyr du købte fra starten af, slet ikke fungerer optimalt. Sørg derfor for at du har det rette udstyr, så det bliver en god oplevelse at spille squash.

Hold din krop i god form

Squash er en sportsgren hvor du kommer til at skulle bevæge dig en hel del for at fange alle bolde. Det er derfor vigtigt at du sørger for at holde din krop i god stand, så du kan holde til de mange hurtige bevægelser.

Du får selvfølgelig motioneret en hel del på banen, men det er også vigtigt at holde sin krop i god form på andre måder. Det kunne måske være en idé at begynde at løbe en tur et par gange om ugen eller at nuppe cyklen på arbejde, så du kan få forbedret din kondination.

Derudover kan det også være en god idé at sørge for at få strækket ordenligt ud efter endt spil, så dine muskler bliver bevaret i god stand. Sørger du for at gøre det, kan du undgå mange skader og derved bedre kunne holde til at spille.

Det skal være sjovt

Vigtigst af alt skal du huske på at det først og fremmest skal være sjovt at spille squash. Du gør det for fornøjelsens skyld, og selvom det kan udvikle sig til at blive mere, er det jo først og fremmest for at have det sjovt at du startede.

Dette er vigtigt at huske på, når du spiller. Hvis du hele tiden kan bevare fokus på at du skal have det godt, vil det hjælpe dig til at undgå mange ærgerlige situationer på banen.

Når din intention er, at spillet skal være sjovt og for fornøjelsens skyld, bliver det også nemmere at se ud over uoverensstemmelser der kan opstå blandt spillerne på banen. Du er der jo for at holde en pause fra måske en travl og stresset hverdag – og derfor duer det ikke hvis det ikke er sjovt at være på banen.