Derfor skal du begynde på padel tennis

padel tennis

Der kan være mange forskellige grunde til, at man vælger at finde en ny sportsgren. Man kan for eksempel beslutte sig for at komme i god form på en sjov måde, og hvis dette er tilfældet, så er padel tennis en perfekt sportsgren. Når du skal starte på en ny sport, kan du finde frem til noget låneudstyr fra en god ven, som har spillet sporten i en længere periode, eller du kan starte ud med at købe dit eget. Kom i gang med padel tennis, og få en sjov sommer.

Prøv en ny sport med fart på

Sommer betyder afslapning og sjove aktiviteter for mange børn og voksne, og man bør afbalancere afslapningen med noget sportsligt. Padel tennis er en sport med fart på, som virkelig kan få pulsen helt i top. Som med næsten alle boldspil, kan læringskurven være relativt stejl. Dette betyder blot, at det bliver endnu mere tilfredsstillende at spille spillet, når man begynder at se de første små fremskridt. Spillet minder om traditionel tennis, men foregår på en mindre bane og med padel bats frem for tennisketsjere. Det gælder om at finde det bedste padel tennis bat til dig.

Køb det bedste bat til padel tennis

Du har sikkert allerede sportstøj liggende derhjemme, så det første, du skal skaffe dig, når du ved, at du vil spille padel tennis, er et padel bat. Battet kan være lavet at kulfiber, og bolden er en smule mindre end en almindelig tennisbold. Find det bedste padel tennis bat, og søg efter baner til padel tennis i dit lokalområde. Sporten er hurtigt voksende i forhold til popularitet, så der er store chancer for, at du har en padel bane inden for en overskuelig afstand. Find et par sportssko frem, og kom i gang med padel tennis så hurtigt, som du kan.

Hvor kan man spille padel tennis?

Der findes baner til padel tennis rundt omkring i landet, og man skal typisk udleje en bane for at kunne spille. Du kan for eksempel spille padel tennis i Århus, Haderslev, København og Viborg. Sporten vokser hurtigere end nogensinde før, så hop med på bølgen, og vær på denne måde med til at udbrede sporten. Du kan selvfølgelig også improvisere en bane til padel tennis, hvis du ikke lige har en rigtig bane i nærheden. Banen bør være 10×20 meter, og det skal være delt af et net på midten. Banerne har også sidevægge, men disse kan undlades, hvis du improviserer din egen bane og bare vil prøve spillet.