3 grunde til at få en Jack Russell Terrier

Så tiden er inde til, at søge efter den perfekte pelsklædte ledsager. Uanset om du tidligere har haft en hund, eller hvis du er helt ny med ideen om den, skal du sørge for at bringe den rigtige hjem.

Hvis du er fokuseret på en Jack Russell Terrier, som er en fantastisk, men meget krævende race, er her 3 af grundene til, at denne smukke og energiske hund er perfekt til dig og din travle livsstil.

1. Du har en aktiv livsstil

Af natur er Jack Russell Terriere meget aktive og har brug for at bo i et hjem, hvor de kan få al den motion, de har brug for, for at være komfortable og tilfredse. Da hele målet med at have en hund er at holde den glad, bør dette være en prioritet.

Hvis du elsker at vandre i weekenden, jogge eller gå en tur gennem skoven eller lave forskellige jobs i haven, kan en Jack Russell Terrier være en god ledsager. De elsker at løbe og hoppe og lege på alle tidspunkter af dagen. De bliver rastløse og temperamentsfulde, hvis de ikke får nok motion.

Hvis du har en aktiv livsstil, eller hvis du har brug for en grund til at have en aktiv livsstil, kan en Jack Russell Terrier være en god ledsager til at hjælpe dig med at nå dette mål.

2. Du ved alt, hvad der er at vide om en Jack Russell Terrier

Der er ingen tvivl om det, du bør vide alt, hvad der er at vide om en Jack Russell Terrier, før du bringer den hjem. Hvis de ikke er trænet korrekt fra den første dag, kan de være aggressive og asociale sammen med alle mulige andre komplikationer, der vil gøre dit liv groft.

Uanset om du har haft en anden Jack Russell Terrier før, eller om du laver al din forskning online, skal du sørge for, at du ved nøjagtigt, hvad du kommer ind i, så du giver et nyt hjem til dit nye kæledyr.

3. Du vil have en hund, der vil lege med dig (hele tiden!)

Som nævnt elsker Jack Russell Terriers at lege og bevæge sig. Hvis du leder efter en hund, der vil lege og gå ture hele tiden, er dette den perfekte mulighed for dig. Den vil få dig til at lege tovtrækning og andre lege fra daggry til skumring, hvilket giver dig masser af gode minder at nyde sammen.