19-årige Daniel svømmer 8 gange om ugen og driver million firma

daniel

Daniel på blot 20 år har samtidig med sin gymnasieuddannelse og sin træning som elitesvømmer bygget en millionforretning op ved siden af.

Hvordan finder man tiden til dette?

Tid er heller ikke noget Daniel på 20 år har meget af, han indrømmer da også at nogle døgn kunne han godt bruge 6 timer mere for at få tid til det hele. Nogle nætter bliver det ikke til mere end 5-6 timers søvn. Her fortæller han dog at motivationen til sit elskede watery er hvad der virkelig holder ham oppe. “Watery er som mit lille barn, jeg elsker se det vokse og glæder mig bare til det bliver større og større. Er dog lidt nervøs for når lille Watery begynder i at gå i byen” Siger han med et smil på læben.

Er svømningen stadig på sammen niveau?

Selvom der er sket så meget med Watery har han stadig haft svømning som en utrolig høj prioritet i sit liv. Dog skal der dog understreges, at Watery tager mere og mere tid. Selvom han elsker svømning overalt på jorden kan han godt mærke der måske snart skal et par niveauer og timer ned om ugen. Daniel siger selv “Min fysik er ikke til at svømme med mine kammerater mere, jeg vokser ikke og er en meget spinkel dreng, samtidig med at de alle sammen vokser og vokser”.

Fremtid?

I min fremtid er der nok ikke lige så meget svømmetræning som der er nu. Watery skulle gerne være en international virksomhed, som også er til  at finde i både Sverige og Norge. Måske har jeg også fundet min eneste ene som vil med på min rejse, både med Watery og gennem livet.