Køb unikke og iøjnefaldende smykker fra Maanesten

Smykker, ringe, forgyldt, med sten

Smykker er for mange kvinder et absolut must i hverdagen. Det understreger femininitet og stil samtidig med at du med smykker får mulighed for at sætte prikken over i’et i din personlige stil. Med de rette smykker kan du komplementere det perfekte outfit samtidig med at vække opsigt på gaden. Smykker fra Maanesten er blevet ganske populære. Flere kollektioner har solgt godt af de unikke og smukke accessoires der altid vækker opsigt. Maanesten kreerer smykker der kan anvendes til både hverdag og festlige lejligheder. Uanset om du er til det simple, finurlige eller er detaljeorienteret, så findes der et Maanesten smykke der vil klæde dig og din personlige stil. 

Smykker, halskæder, forgyldt, vedhæng

Maanesten smykker kan anvendes til både hverdag og fest 

Mantraet hos Maanesten er at livet gerne må være en fest og at livet gerne må være en smuk fest. Derfor leverer Maanesten flere kollektioner med fokus på at bringe de festlige lejligheder ind i hverdagen. Smykker fra Maanesten er det perfekte match mellem hverdagens dæmpede stil og festligheder. Det er smykker der udstråler en unik stil, men som samtidig har inspiration i det feminine, ekstraordinære og er med en god sans for eksklusive nytænkende detaljer. Hos Maanesten er der ikke mange grænser for hvilke materialer der anvendes i kollektionerne. De er især kendt for brugen af similisten og naturlige shakra sten der matcher ens personlighed. Ellers er det smykker der er bestående af sterling sølv, guld eller forgyldte materialer. De finurlige detaljer og udformninger gør Maanesten en enspænder, der formår at komme op med smykker der matcher nutidens trends i en kombination med godt håndværk. 

Forgyldte øreringe, model

Maanesten har opnået stor national succes på kort tid 

Personen bag Maanesten er Lotte Venø Callesen, der kom med sin første smykkekollektion under navnet i 2005. Siden da har brandet udvikles sig i meget stor hast og siden da har den ene kollektion efter den anden taget danskerne med storm. Succesen er især draget af et kreativt design med en nutidig fornemmelse for smykketrenden i kombination med et yderst godt håndværk. Med en høj kvalitet, formår Maanesten af tilbyde markedet unikke håndlavede smykker til en pris der er til at betale og som holder i årevis. Særligt for Maanesten var deres succes med smykker af stjernetegn og sten der refererede til hver personlighed. Med et smykke der besidder personlighed, kan du drages til noget relevant for din egen skyld og frembringe mere personlighed i din stil. Nu er Maanesten ikke kun bagmanden for unikke og sofistikerede smykker men har et mindre udvalg af eksklusive accessoires som hårspænder, clutches og endda strømper med en helt særpræget udtryk, der kan være med til at spice hverdagen op til festligheder.