Nå dine mål med det rette sportsur

track din løbetur

Der findes mange forskellige aktivitetsure, og de kan noget helt specielt hver især. Hertil vurderes, at der ikke findes et bedst i test ur, fordi det ganske enkelt afhænger af de individuelle brugeres krav til urets funktioner. Skal det for eksempel fungere til gåture, løb, generel fysisk aktivitet? Er det nok at det tæller skridt, eller vil du også have hastighed og puls med i købet? Således går det altså ikke ud på at finde det bedste på markedet for alle, men det bedste på markedet for dig. 

motiver og udfordre hinanden

Brug vurderingerne som guideline

Det betyder dog ikke, at en sportsur test er helt irrelevant for dig. For det er det ikke nødvendigvis. Den kan nemlig fungere som en slags guideline til, hvilke varianter, der lever bedst op til dine behov – uanset om du styrketræner, løber eller blot ønsker at øge din fysiske aktivitet i hverdagen.

Hvorfor i det hele taget få et sportsur?

De specifikke grunde til at anskaffe sig et sportsur kan være mange og varierer fra person til person. Men på en overordnet plan, findes fire typisk universelle, smarte og basale grunde til det:

  • Du kan se hvor hurtig du er i gang, cykling og løb
  • Hertil kan du optimere din hastighed og sætte dig (nye) mål
  • Uret vil motivere dig til at nå de mål, du sætter 
  • Det sikrer desuden, at du er aktiv nok i løbet af dagen 

Derudover er det set før, at aktivitetstrackere faktisk kan redde liv, i og med at de fleste varianter også måler pulsen. De kan altså afsløre, hvis der er noget alarmerende, du bør være opmærksom på.

Det er dog også set før, at nogle menneskers liv styres af et sportsur i for høj grad. De fleste ure fortæller dig, hvis du ikke går nok eller har siddet ned for længe, og det kan være distraherende på de helt forkerte tidspunkter. Det er derfor vigtigt at minde sig selv om, at det skal være et hjælpemiddel, ikke en stress-faktor. Sæt dig for det mål først og fremmest, og så vil du opleve uret som en ven fremfor en fjende. Hvilket bør være hele pointen med uret!

nå dine mål med en aktivtetsmåler

Vælg kvalitet – vælg Garmin

Mange af de mest anerkendte mærker indenfor aktivitetstrackere flyver rundt om hovederne på os – især i takt med at sportsurenes popularitet udbredes mere og mere. Det kan derfor også være svært at skille mærkerne fra hinanden. Garmin er dog et af de mest roste og veludviklede mærker, som desuden har en bred vifte af ure, der tilbyder forskellige funktioner. Det vil sige, at her findes det bedste ur på markedet, som passer til lige netop dine krav, forventninger og behov. Nøjagtigt som det skal være!